Методи на плащане

Epay.bg
Easypay.bg
Easypay.bg World

Ако имате въпроси

тел. 0879 878 211
email: eshop@zaharo.info

SSL Certificate

Работно време Великден 2018г.

събота, Март 31, 2018 - 16

Свободни работни места

вторник, Февруари 20, 2018 - 10

Нов Магазин "Захаро" в гр. Бургас, кс. Славейков

Скъпи клиенти открийте новата дестинация на фирма Захаро!
На 29-ти януари се състоя откриването на новия обект на фирмата. Изкушенията са много - торти, рула, пасти и сладкиши! А кафето е на известната марка Richard.

сряда, Януари 31, 2018 - 10

Фирмен магазин "Захаро" и в кв. Меден Рудник, гр. Бургас

За всички любители на сладки изкушения "Захаро", открит е нов фирмен магазин в гр. Бургас, кв. "Меден Рудник", зона А, до IV-то РПУ.
От там можете да си поръчате и закупите целия асортимент от сладки и торти на фирмата!

петък, Септември 18, 2015 - 11

Фирмен магазин Несебър

Заповядайте в нашия нов просторен магазин на ул. Струма 23, където може да изпиете едно ароматно кафе и да похапнете от богатия асортимент от сладки изкушения на Захаро. Очакваме Ви с нови предложения в уютна обстановка и перфектно обслужване.

понеделник, Март 23, 2015 - 20

Детско парти за Коледа и Нова Година

Фирма Захаро спази традицията да посрещне Дядо Коледа и да зарадва малките, послушни деца с подаръци и изненади. Празника се състоя в салона на кафе-сладкарница Захаро. И разбира се имаше от всичко - усмивки, игри,песни и накрая ... торта!!!

четвъртък, Декември 19, 2013 - 22

Детски кът

сряда, Юни 19, 2013 - 23

Изложение

На 15.01.2012 в морското казино в Бургас се проведе изложение на Асоциацията на сватбените агенции на тема : "За вашата сватба,мечта!".
Представихме нашите нови нетрадиционни идеи за сватбена торта - шоколадови пасти "Фантазия" и мини кексчета с морска украса. За изложението нашите декоратори подготвиха уникални захарни фигурки -  роял в бяло и злато, анимационни младоженци, булка Жаборана и булка Класик, букет от рози от бадемов марципан и други.
За вашата сватба,мечта можем и ние да помогнем - с опит, идеи и уникални бутикови изработки!

петък, Януари 25, 2013 - 22

20 години ЗАХАРО

Честването на 20-годишнината на фирма Захаро съвпадна с първия учебен ден - 15 септември 2011г.По този повод екипът ни организира в сладкарницата на фирмата в Поморие голямо детско тържество с клоуни, балони, подаръци и ... естествено    голяма торта .
    Най-големия подарък за всички нас, хората които работят във фирма Захаро, са усмивките и грейналите личица на децата.С тях виждаме бъдещето си! Виждаме смисъл да вървим напред!
                           ...За нови срещи!
                                        ...За още Рожденни Дни!

Страници