Поморие, Кафе-сладкарница

кафе-сладкарница

адрес: гр. Поморие, ул. Стефан Стамболов №2
телефон на обекта: 0879 87 82 13
телефон национален: 0700 17 717
e-mail: coffee@zaharo.info

Работно време:
Понеделник - Неделя: 8.00 - 22.00

42.5598247, 27.6405146