Методи на плащане

Epay.bg
Easypay.bg
Easypay.bg World

Ако имате въпроси

070017717 
Обаждането се таксува според тарифната политика на съответния оператор *

email: eshop@zaharo.info

SSL Certificate

Срокове и доставки

Вие сте тук

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
Доставяме нашите продукти в рамките на градовете:  Поморие, Несебър, Равда, Ахелой, Бургас, Слънчев Бряг, Свети Влас, Елените, Айтос, Камено, Каменар, Каблешково, Созопол, Черноморец, Дюни, Приморско, Царево, Китен, Лозенец, Карнобат, Средец. Доставките се изпълняват от понеделник до събота, между 10ч. и 18ч. Неделя, между 11ч. и 14ч. 
Цената за доставка е различна и зависи от стойността на поръчката и района на доставка, но при поръчка на стойност не по-малка от 50.00 лева. В случай, че поръчката Ви е на по-ниска стойност  от упоменатата, трябва да изберете някой от нашите обекти за доставка.  Доставката до нашите сладкарници не се заплаща. Начина на доставка се определя при завършване на поръчката. ЦЕНАТА на доставка, можете да видите по-долу:

Стойност на поръчката

Зона 1

Зона 2

Зона 3

Зона 4

 
 

Мин.ст-ст на поръчката - 50.00лв

 

 

 

 

 

50.00 лв. – 99.99 лв.

8,00 лв.

12,00 лв.

24,00 лв.

48,00 лв.

 

100.00 лв. – 199.00 лв.

0,00 лв.

6,00 лв.

18,00 лв.

42,00 лв.

 

200.00 лв. +

0,00 лв.

0,00 лв.

12,00 лв.

36,00 лв.

 

Легенда:

Зона 1

гр.Поморие,гр.Несебър - нова част,с.Равда,гр.Ахелой

гр.Бургас ( вкл.кв.Меден рудник)

Зона 2

к.к.Слънчев Бряг,с.Св.Влас,гр.Каблешково,с.Каменар, к.к.Елените

Зона 3

гр.Созопол - нова част, в.с.Дюни, с.Черноморец, гр.Айтос, гр.Камено

община Поморие - др.населени места

Зона 4

гр.Приморско,гр.Китен,с.Лозенец,гр.Царево,гр.Ахтопол, гр.Карнобат, гр.Средец

 

"Захаро" извършва доставки само в района на Бургаска област, в изброените по-горе населени места. Доставки извън територията на Бургаска област са възможни след специална уговорка и на цена от 1.20лв/км (считано от гр.Бургас)  

ПОРЪЧКА
Поръчки се приемат в обектите на фирма  "Захаро " или през онлайн магазина след регистрация или без регистрация. Поръчката ЗА СТАНДАРТНИ ТОРТИ може да се направи през онлайн магазина 2 дни предварително, но само при наличност на определена торта. Поръчката може да бъде направена и на място в някоя от  сладкарниците на „Захаро”. Плодовата украса на тортите е сезонна, поради което фирма "Захаро" си запазва правото за нейната промяна. Поръчката ЗА СПЕЦИАЛНИ ТОРТИ /детски, фигурални и с картинка/ се прави в сладкарниците на "Захаро" или онлайн магазина между 2 и 6 работни дни предварително. Фирма "Захаро" не изпълнява експресни поръчки през сайта за специални торти, които не са поръчани в срока от четири работни дни предварително. Часовете на доставка до адрес на клиент са ориентировъчни и се съобразяват с графика и натовареността на фирмата. "Захаро" не носи отговорност за доставки – поради независещи от нея причини - изключени телефони, места без достъп и др. в този случай - доставката се анулира и получаването на тортата се уговаря допълнително или поръчката се насочва към най-близкия обект на фирма "Захаро".
При непотърсена торта в рамките на заявената дата, фирма "Захаро" не носи отговорност и не възстановява платената сума.

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ
Всички торти доставени до адреса са съпроводени със сертификат за качество и етикет с обозначена дата на годност и условия за съхранение и отговарят на фирменото ТД и системата НАССР. 
Всички торти е необходимо да се съхраняват в хладилни условия съгл. указанията на етикета. 

ВНИМАНИЕ: След изтичане на датата обозначена на етикета или при неспазване на начина и температурата на съхранение на тортите, сладкарска фирма “Захаро”ООД не носи отговорност.