За нас

         Фирма „Захаро” е основана през 1991 г. в гр.Поморие с основен предмет на дейност - производство на пресни сладкарски изделия. Създадена като семейна фирма в началото на 90-те, днес, „Захаро” е успешно развиващо се предприятие с почти 30-годишен опит в сладкарството, в което се трудят повече от 70 души.

     Стараем се да поддържаме постоянен интересът на клиентите си с голямото разнообразие на продуктите, които произвеждаме и предлагаме. Асортиментът ни включва торти - бутикови и за всеки ден, рула, пасти и мини пасти, тартове, сладкиши, пайове, сиропирани сладкиши, дребни сладки и бисквити. „Захаро” има изключително богат бутиков каталог, съдържащ над 1000 вида торти - сватбени, за възрастни и детски.

         Екипът на "Захаро" е готов да посрещне всяка нова идея на нашите клиенти с усмивка и желание да я изпълни. Колективът ни съчетава опита и професионализма на дългогодишни сладкари с амбицията и творческите възможности на млади талантливи хора. Наша основна политика е създаването и поддържането на високо качество на продукцията на разумна цена. Надяваме се, че с усилията на целия колектив успяваме да я осъществим.